Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Co jste čekala? Oni jsou ušlechtilí zachránci a proto mají právo dělat cokoli.

-

Legislativního řešení se hned tak nedočkáme, můžeme ale reagovat jako občané. Dejme najevo podobným dobro.erům, že pro část společnosti se stali odpudivou špínou. Ptejme se jejich rodičů, zda se stydí, co vychovali ...

26 1
možnosti
Foto

Daleko účinnější je asi nepřispívat ne jejich činnost.

21 0
možnosti
VF

Přečetla jsem celou momentální diskusi a žasnu, kolik je u klávesnic odborníků. Kdo z diskutujících u "Lékařů bez hranic" byl osobně? Komu pomohl, nebo kolik si nahrabal?

5 0
možnosti
Foto

Neustále je trollíte a spamujete nesmysly a divíte se, že Vás blokli?;-D

Problém je, že lidi jako Vy překrucují fakta či nepokrytě lžou a mají pocit, že na to někdo musí reagovat.

Viz to vaše za stejnou činnost sedí ve Francii.

Ve Francii naši řidiči pašovali migranty, které převáželi po EU-těm lidem v dané chvíli nehrozilo žádné nebezpečí jen chtěli do ůepší destinace v ramci EU.

Lékaři bez hranic pomáhají nemocným na moři a jinde v okamžiku kdy jim hrozí újma na zdraví či životech.

Srovnávat lékaře s pašeráky je prachsprostá všivárna a překroucení faktůRv

5 64
možnosti
DR

Vám fakt už není pomoci. ;-D

27 1
možnosti
ZJ

Ne všichni jsou taxikáři. Většina jich obětavě léčí. A tak výrazně klesá dětská úmrtnost. Vyléčení se rozmnožují, za jednu generaci o 200 - 300%. Vyhnali bílé farmáře a neuživí se. Tak čekají na humanitární dodávku konzerv a dále souloží.

Aláh to tak chce.

Chybějí tam ti doktoři z gumáků.

Byl by dobrý zákon jednoho dítěte. Po prvním dítěti zašít.

21 2
možnosti
KB

Kde jsou všechny ty ztroskotané lodi, z nichž se následně v přeplněných gumových člunech snaží zachránit trosečníčci s ajfouny?

A pokud to nejsou ztroskotaní mořeplavci, ale pasažéři nízkonákladových linek Lybie-Germaney, postrádám na těch gumových hračkách dostatek paliva, vody či proviantu pro celou plavbu těch linek. Čili pořád mi z toho vychází pašerácko-vyděračský kšeft, který smrdí stejně, jako praktiky "žebráků" snažících se pod záminkou pomoci bližnímu v nouzi vymámit na útlocitných prachy na chlast, cigára, případně drogy.

Do výtrusnice s takovým humanismem!

62 0
možnosti
MV

uplna Jordanka z Arku...

2 33
možnosti
SM

Pán Horner, neviem prečo, ale nemôžem reagovať priamo na vás. Takže takto: Kde ste zobrali správy o tom, že pani Jordanka oslavovala utopenie nejakých nelegálnych migrantov z Afriky? Viete to určite, alebo len zákerne osočujete? Kde ste zobrali predstavu o tom, že dátumy ich topenia sa stanú štátnymi sviatkami? To je zasa len osočovanie. Prečo si myslíte, že úlohou Lekárov bez hraníc je suplovať úlohu pobrežných stráží afrických krajín? Prečo nevrátia úbohých stroskotancov domov? Skutočne veríte tomu, že práve pri líbyjských brehoch sa uskutočnili v posledných rokoch stovky a stovky stroskotaní? Že je to náhle oblasť s najvyššou frekvenciou nehôd na mori v histórii? A že je úlohou a povinnosťou Európy prevziať, živiť, rozmaznávať, kŕmiť, ubytovať všetkých tých mladých mužov, ktorí sa vybrali na more v snahe zneužiť morské právo a zneužiť europsku humanitu?

32 1
možnosti
ZH

Asi se těžko něčeho dobereme, když můj příspěvek zde jaksi chybí a není v něm ani polovina toho, na co se ptáte. ;-D vot svabóda

1 15
možnosti
JL

Organizace Lékaři bez hranic je slavná a zřejmě bohatá, jinak by se těžko zapojovala do zahcraňování a převážení emigrantů z Afriky do Evropy. Možná by bylo lepší, kdyby léčili hlad, nemoci z hladu a třeba i AIDS a Ebolu v Africe.

15 0
možnosti
PP

Podle Taxikářū bez hranic je zjevnĕ pokládání nepříjemných otázek trolling a argumentace v diskuzi spamming.

56 2
možnosti

Myslím, že ženy a děti v Lybijském "pekle" nezůstávají, protože se do něj vůbec nevydávají.

3 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4632x
Fanatička do cestování, jídla, piva a všeho krásného na světě, se silným smyslem pro svobodu a skutečnou demokracii.

Seznam rubrik