Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Dal bych karmu, nebýt toho "Začíná to blokací na sociálních sítích a končí třeba i fyzickou likvidací.

"

To je argumentační klam, jemuž se v teorii argumentace říká argument kluzkého svahu. Velice dobře by jej vaši oponenti mohli otočit proti vám.

0 0
možnosti
HV

Gratuluji k odvaze a doufám, že vám odpoví.

3 0
možnosti
TB

Vážená paní Jirásková,

co se týče pravidel diskuse na profilech Lékařů bez hranic, ty jsou jasně definována zde: https://bit.ly/2NtT7aD. Účet byl zablokován na základě Vašich neustále se opakujících příspěvků, primárně pod naším obsahem souvisejícím s krizovou pomocí v Demokratické republice Kongo nebo Středozemním moři. Věcné dotazy i kritickou debatu vítáme, nelze jí ale vést bez elementární dávky sebereflexe. Odpovědi na relevantní dotazy jsme Vám poskytli. Nikdy jste je však nevzala v potaz a dále zveřejňovala množství zavádějících či lživých informací - například o našem údajném vyvážení tisíců lidí na evropské břehy (což je vzhledem ke stávající situaci v centrálním Středomoří i podstatě našich tamních záchranných operací naprostý nesmysl). Vaše jednání bylo tedy v rozporu s pravidly o trollingu.

Ohledně Vašich dalších dotazů si dovoluji upozornit, že vychází ze zcela mylných a nepodložených přesvědčení o práci Lékařů bez hranic. Nicméně pokud Vás téma zajímá a opravdu se o něm chcete dozvědět víc, vše srozumitelně vysvětlujeme zde: https://www.lekari-bez-hranic.cz/stredozemi .

Přeji hezkou neděli.

Tomáš Bendl, vedoucí komunikace české kanceláře Lékařů bez hranic

0 3
možnosti
PH

Neustálé zprávy o "zachraňování" ve světových médiích nejsou pull factor, tak určitě. :-P;-D

3 0
možnosti
JV

Výstižně napsáno, víc takových Jordanek.R^

7 0
možnosti
KB

Co to vidím, blog nevidím.

Jakýpak "prvek" byl tentokrát "vkomponován" do zprávy v rámci komunikace admina s blogerem? Že by už předsudečná nenávist? :-/

3 0
možnosti
MK

Autorko blogu, ani tady vám psenka nekvete. Blog se úplně ztratil. Ale karmu máte.

4 0
možnosti
JA

Ta se také "ztratila"....

0 0
možnosti
JZ

Teda, je to vůbec možné, že by příspěvky na facebooku a twitteru mazal i někdo jiný, než vrchní zlosyni Okamura a Trump? Jak mi tento neuvěřitelný fakt vysvětlí někdo z našich zdejších neomarxistických přátel?

13 0
možnosti
MK

Tak hlavně se tenhle blog úplně" ztratil". Kdo ho nestihl, už si ho neprecte.

0 0
možnosti
MK

Dobrý den,

jste nezisková organizace, která není placená z peněz daňových poplatníků.

Zdroj: https://jordankajiraskova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=725509

Odkud tedy dostávají peníze? Jestli se jedná o organizaci Člověk v tísni při České televizi, tak předpokládám, že peníze plynou z ČT, a ta je dotována státem? Nebo je to jinak?

3 1
možnosti
LB

Co má, probůh, společného nevládní organizace Lékaři bez hranic s jinou nevládní organizací Člověk v tísni, která žádné migranty do Evropy nepřepravuje?

Jestli chcete vědět, z jakých zdrojů je Člověk v tísni financován, můžete si prostudovat jejich výroční zprávy, ale z prostředků České televize to v žádném případě není.

3 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4632x
Fanatička do cestování, jídla, piva a všeho krásného na světě, se silným smyslem pro svobodu a skutečnou demokracii.

Seznam rubrik