Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P64e43t25r 55B61u57r47i52a89n

21. 3. 2019 14:14

Naprostý souhlas, karma.

8 0
možnosti
Foto

Spousta řečiček... já ode všech zastánců Sagana čekám, že dodají i něco jiného než emotivní kecy... Ten rozsudek musel mít zdůvodnění, kde je jeho překlad?

Francie (i když se vám to možná nezdá) je prozatím demokratická společnost a myslím, že jeden exemplární příklad právu navzdory by tak nějak znamenal konec dotyčného soudce...

Tzn. osobně si myslím, že tak úplně nevinný není, jinak by někdo velice ochotně předložil zdůvodnění rozsudku a ukazoval, jak zrůdné soudy ve Francii mají...

To, že má nemocnou přítelkyni nepovažuji za polehčující okolnost, spíše jako možný motiv...

To, že Terezka je mediální hvězda mi taky vadí...

9 9
možnosti
PB

P46e21t98r 49B34u77r83i67a75n

21. 3. 2019 14:23

Ten rozsudek musel mít zdůvodnění, kde je jeho překlad?....

Si ho najděte a argumentujte s ním tady. Kde je problém? Přeci i vy, jakožto zastánce opačného názoru, máte stejnou povinnost (vyžadujete-li to po druhých) doložit fakta. Takže i vaše řečičky o nějaké demokracii ve Francii (což rozhodně není důkaz nezávislosti soudů) jsou v této chvíli jen kecy.

5 3
možnosti
VH

Karma, dnes jsem zahlédl, že stejný osud potkal dalšího českého řidiče. Ochrana proti tomu, aby vám do kamionu nenalezli není a s řidičem je zacházeno jako s vrahem...a Tereza je celebrita, všechno je naopak.Rv

16 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
MK

Nedělá nic. Ani nemůže. Má plnou hlavu toho, jak sem dostat blondatou pašeračku, aby nemusela hnít 8 roků v pákistánském kriminále. A že jim sem dostane, za to dám krk. Přiveze ji speciál, na tajňačku. Aby lid nevědělRv

15 1
možnosti
Foto

P58e66t24r 50J37o36h87n

21. 3. 2019 9:38

Kdyby byl mladší a snědší, třeba by se ho Motýl Emanuel zastal. ;-D

13 1
možnosti
LB

Ještě doplním, že partnerka pana Sagana je vážně nemocná, pro propuštění toho člověka existují nejen zcela jasné právní, ale i humanitární důvody.

A neziskovky mezitím můžou vozit další migranty. Všem na očích, legální pašování ve velkém. Ty neziskovky jsou totiž součástí jedné společné mocenské kliky: Politický establishment + mediální mainstream + neziskovky.

22 3
možnosti
Foto

Na tomto případu je děsivé, že francouzská justice nepovolila pana Saganovi žádný kontakt s příbuznými, dokonce i balíček vrátili.

Toto spíše připomíná metody nacistické justice, protože i za komunistů přece vězňové měli kontakt s příbuznými a možnost přijímání balíčků.

14 3
možnosti
MM

Mně se líbí jak jste spojil dohromady to nacistické a komunistické!

Za to chválím. ;-D

6 3
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4632x
Fanatička do cestování, jídla, piva a všeho krásného na světě, se silným smyslem pro svobodu a skutečnou demokracii.

Seznam rubrik