Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak jo, je spousta lidí, kteří se hledají i celý život, potřeštěnců co hledají nové cesty i styl myšlení, i těch co mají potřebu svoje tápání zviditelnit a dělají to více či méně šťastným způsobem. Zviditelňování pomocí sociálních sítí je u těchto lidí to nejlepší co je mohlo napadnout, v reálu to dopadá většinou blbě.

Taky je spousta lidí jako já, snažím se najít pravdu, nevěřím všemu na první dobrou, hlavně ne sociálním sítím a vím, že čím serióznější médium je, tím si více zakládá na faktech, chybám se nevyhne nikdo, podle chyb se pak ona serióznost soudí. Proč si ale autorka blogu myslí, že jí máme věřit, to fakticky netuším. Jaká je serióznost autorky v poměru třeba s Danielem Stachem? Kde se bere její nadutost soudit ostatní podle toho, jak vidí realitu autorka, kdo je blbec a kdo ne? Určitě znáte jednu nesmrtelnou větu: "Pro hloupého každý hloupý."

Podle mě ale existuje jen hrstka zvrácených duší, co si připouští představu, že snad Ukrajinci vraždí vlastní lidi, kuli mediálnímu zviditelnění. Jste asi plně pohlcena sítí, nevěříte nikomu, hlavně ne sobě a svému vlastnímu úsudku. Jste rozklížená osobnost, která je neschopná udílet rady komukoliv, a přesto to děláte

Pravda se většinou nemusí dlouho hledat, protože se skrývá za tím nejjednodušším vysvětlením.

Putinovi vojáci vtrhli na Ukrajinu s technikou určenou k zabíjení, pálí rakety, bombardují, ostřelují, tak po nich zůstávají mrtvoly, jejich brutální přístup se moc neliší od jiných jejich vojenských tažení a rozhodně neberou ohledy na civilisty, ženy, ani děti.

Složitá konstrukce, že snad Ukrajinci kladou mrtvoly na ulici před příchodem Rusů (satelity potvrzují mrtvoly v době ruské okupace), nebo po jejich odchodu a pak upravují všechny záznamy z mobilů, kamer, dronů, i satelitů tak profesionálně, že to nikdo nepozná (snad jen autorka blogu a její "kamarádi"). Takový nápad u někoho, kdo neumí pořádně natočit ani sám sebe, je bláznovství.

3 1
možnosti

H90o17n76z20a 20V60r76á78n97a

11. 4. 2022 12:53

Nu, neřekl bych, že Češi jsou ve virt.prostředí takoví jak píšete... Takto se v prostředí soc.sítí a virtuálním prostoru vůbec lidi prostě chovajî. Bez ohledu na národnost.

0 0
možnosti
Foto

Jste první člověk, od kterého slyším (čtu...), že lze od Ukrajinců k nám příchozích slyšet, že mají strach z vlastních lidí, kteří prý útočí na vlastní civilisty. Protože celou situaci poměrně dost od začátku sleduju, zajímalo by mě, s kolika Ukrajinci jste Vy osobě hovořila a od kolika z nich jste tuto informaci slyšela?

0 2
možnosti
Foto

Vaše slova:

"Češi jsou ve virtuálním prostředí, jako vzteklá krvelačná zvěř."

Já si říkal, že už jsem na vás někde narazil. A nepletl jsem se. Takže se rovnou zeptám. Co říkáte na Jirku Černohorského z FCB a jeho příspěvek vůči Fialoví plný vulgarit, sprostoty a útoků? Souhlasíte s touto krvelačnou zvěří virtuálního prostoru?

To video, které jste natočila, je výborné. Jestli se nepletu, je to parodie na jednu mladou reportérku z CNN Prima News.

Jenže u vás je to i tím, že nemáte řada současnou vládu, máte ráda Zemana a údajná slova Ukrajinek berete jako příklad. Myslím, že jiných příkladů by vám dalo mnoho lidí jen zde. A všimněte si, že vaše údajná slova Ukrajinek také nejdou ověřit. Tak jaký je rozdíl mezi vámi a těmi, co kritizujeme?

0 0
možnosti

Proč jste si nevzala na paškál fejky, které se objevují na ruské straně (a že jich není málo)? Proč máte potřebu zesměšňovat (byť možná přehnané) informace o zastaralé ruské výzbroji? :-/

0 2
možnosti

H21o11n65z68a 58V52r54á65n33a

11. 4. 2022 12:50

A vy máte proč potřebu určovat (tedy sugestivně se ptát) co a kdo bude koho zesměšňovat?

1 0
možnosti
Foto

Když se zeptáte Ukrajinců...

Já si nemusím představovat, co by mi řekli Ukrajinci. Od pátečního večera bydlí dvě Ukrajinky a osmiletý chlapec (vnuk jedné z nich) v domě, kterého jsem já a mé dvě sestřenice vlastníky. Cesta z Dnipra jim trvala 4 dny. Tuším, co by Vám řekli , kdybyste jim svůj článek poskytla v ukrajinštině. Raději se jim o Vašem článku nezmíním.

6 0
možnosti

Zjevně moc nerozlišujete mezi skutečností a virtuální realitou, jinak byste nemohla napsat: "Češi na sociálních sítích jsou agresivnější, než kdejaká zvrhlá armáda." Virtuálně může být člověk agresivní, jak chce, ale s realitou to nemá nic společného. A to vaše video je udělané tak uboze diletantsky, že by na něj mohl skočit leda někdo mentálně retardovaný.

Jste jako všichni ti zoufalci, kteří sice vědí, že nedokáží zpochybnit jasný fakt brutální ruské agrese a ruských válečných zločinů, ale přesto se o zpochybnění pokoušejí.

8 1
možnosti

Paní Jirásková píše, že video natočila právě proto diletantsky, aby bylo vidět, že jde o podvrh. Přesto se našli jedinci, kteří uvěřili jeho obsahu.

1 0
možnosti

Pardoon, ještě se jednou musím přihlásit. Video jsem si prohlíd a je fakt naprosto skvělý ! To se musí uznat. Ale kdo na to vlítne, musí být asi dost momentálně zaostalý.

0 0
možnosti

Dobrý den. Svět anonymního internetu umožňuje existenci virtuálních soudů, odsudků a jiných násilnických a siláckých zvěrstev, které, jak dobře píšete, jsou charakteristické pro davové psychózy a chování fanatiků a zfanatizovaného davu. To je dnešní digitální realita a jiné to zřejmě už nebude. Internet zmenšil svět na úroveň rozhádaného smradlavého pavlačového činžáku, kde se to řeže hlava nehlava. To je pravý obrázek existence smečky přechytřelých opic na zdejší planetě. Tak, jako lze vypnout rádio nebo televizi, může si každý vybrat, jak se do takového virtuálního bahna namočí a jak se nechá ovlivnit.

2 0
možnosti
Foto

To video na facebooku je nádherné. R^;-D

4 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4632x
Fanatička do cestování, jídla, piva a všeho krásného na světě, se silným smyslem pro svobodu a skutečnou demokracii.

Seznam rubrik