Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Spíše jste někomu šlápla na kuří oko a jste obětí nájezdu nějakých těch s jediným správným názorem, kteří Vás pak nahlašují. Není pravděpodobné, že by nějaký FB bot začal prověřovat příspěvek starý několik let, spíše nějaký Váš "ctitel" projížděl Váš profil a nahlašoval všechno, u čeho byla byť jen malá šance, že to povede k Vašemu zablokování.

Přiznám se, nějak se mi nikde nepovedlo dohledat, jak FB vlastně tato nahlášení vyhodnocuje, jestli to dělá nějaký software automaticky nebo lidé a pokud lidé, zda jsou vůbec místní (pokud nikoli, mohou snadno začít používat pravidla platící pro Německo, je to kousek a třeba z takové Indie je těžké poznat rozdíl).

Jinak, já osobně musím zaklepat, banány se mi zatím úspěšně vyhýbají (jen se mi občas objeví takové to upozornění, že existují nějaké zásady komunity) a to jsem na FB docela aktivní. Ovšem je pravda, že se snažím neposkytovat příliš snadnou munici a vyjadřuji se tak často v jinotajích, byť velmi snadno pochopitelných.

2 0
možnosti

Tak ještě, že jsem otevřel diskuzi i pod minulým textem autorky, kde jsem nalezl odkaz odpovídající na otázku jak probíhá vyhodnocování příspěvků. Zájemcům dodávám sem: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/facebook-cenzura-mazani-prispevku-jakub-horak-jizni-afrika-socialni-site.A180619_113508_domaci_fer

1 0
možnosti
Foto

FB je majetek konkrétní osoby, ta se rozhodla, že nechce rasistické příspěvky v svém prostoru tak Vás zcela logicky maže.

Není to tak dávno co by si před lidmi jako vy odplivli i to co s Vámi dnes souzní, ale morálka u nás poklesla až na dno žumpy dle toho stvoření co sedí na hradě

Rasismus je prostě odporný a ve slušné společnosti nemá co dělat-facebook se snaží být slušnou společností tak lidi jako vy blokuje a je to zcela v pořádku

0 14
možnosti
LM

A my tu slusnou spolecnost vytvorime zrovna tak,jako se nam povedlo vytvorit noveho socialistickeho cloveka !!!

I kdyby sme tech koncentraku meli votevrit vict, nez meli kdy komunisti s nacistama dohromady !!!

3 1
možnosti
Foto

Pokaždé, když nastoupím do vozidla MHD, nepřestávám se divit tomu obrovskému množství lidí (od studentů po střední generaci), kteří doslova jako pominutí či smyslů zbavení "čučí" do svých mobilů a něco tam pořád hledají. Pokud je někde vidět nějakého mladíka, který si místo toho čte knihu, tak je to vážně hotový zázrak. ;-O

2 0
možnosti
DP

A jak vite co ctou ti na mobilech? Treba ctou taky knihu jen v elektronicke verzi ;-)

0 1
možnosti
JT

J75i97r51i 82T37i24c63h65y

8. 1. 2019 18:29

No vidite, tady se vyjadrujete. V Kanade uz ten teror korektnosti doustoupil takoveho stupne, ze byste si ani nesktrla.

1 1
možnosti
LF

L81u36k59a36s 94F77i91k88r

8. 1. 2019 18:51

Jak kde - Kanada neni jen Ontario ci BC ...

0 0
možnosti
Foto

na to je jediná reakce, vykašlat se na facebook a korespondovat jinde. Udělat to všichni tak bude zbanovaný Facebook.

9 0
možnosti
KV

Vyřešil jsem to jednoduše, Před 1/2 rokem jsem zrušil účet na facebooku. ;-D

7 0
možnosti
JVB

Ja take. Gratuluji vsem osvobozenym

3 0
možnosti
EH

Za Hitlera byli nacisté, za komančů STB, Lidová milice,muslimové mají taky své ideopolicie. Chci tím říct, že změnou režimu lidé milující zvěrstva nevymřou, jenom čekají na svou příležitost. Důležité je pro mě mít moc, i kdyby to byla jenom moc někomu dát ban na sociální síti.

7 0
možnosti
Foto

Asi jste nepochopila, co je to politická korektnost. Když půjdete na rodičovské sdružení, tak Vám učitel/ka neřekne, že Váš syn je pacholek a prevít, ale že je více dynamický. A nelze říci, že je blbý jak poleno, nýbrž že jen trochu pomaleji chápe, případně má v osvojování učiva ještě rezervy. ATD.

Kromě toho tu máme jen Afroameričany a Romy. Pokud to situace vyžaduje, mluvíme o nich jako o trochu hlučnějších mladících.

Prostě na FB Vás naučí, jak se vyjadřovat správně a barvitě, a ne jako dlaždič. ;-D

4 2
možnosti
EH

Akorát se to posouvá k absurditě, kdy dneska nevíte, který výraz bude zítra nepřípustný. Černoch byl vždycky slušný výraz, ale může to skončit tak, že si budete psát o Karlu Afroameričanovi. :-)

12 0
možnosti

Máte ban?

A proč tedy neříkáte "Pošli mi mail, na FB kašlu?"

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS