Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
GK

Prostě mají ve filtru zapsána slova, která jsou dle nějakého seznamu rasistická. Pokud je použijete, automaticky jste potrestána. Níže máte odkaz. Zjistíte, že pokud už české stránky někdo osobně cenzuruje, pak Afričané v Jižní Africe, kteří stejně nic nechápou. V centrále FB řeší odvolání pouze těch, kteří si platí reklamu.

Doporučuji používat FB jen jako vizitku. Tedy ve stylu: "Jsem ta a ta, zde jsou mé fotky a zde jsou kontakty". Pak Vás takový problém už nikdy nepotká. Pokud ovšem FB hodláte běžně používat (a tím mu dávat vydělat), pak neustále budete muset řešit vhodnost použití některých slov, rizika různých sdílení, pod co dát "like" atd. My, kteří jsme žili ještě za socíku, se můžeme jen pobaveně uchechtnout...

https://zpravy.idnes.cz/facebook-cenzura-mazani-prispevku-jakub-horak-jizni-afrika-socialni-site-1qv-/domaci.aspx?c=A180619_113508_domaci_fer

1 0
možnosti
TN

Taky si uzivam 30 denni blokaci :-)

0 0
možnosti
Foto

"Tam" jako cenzoři sedí v první linii naprogramované stroje a když vidí slovo cigán, automaticky blokují a kašlou na kontext. To je virtuální, divná, pokroucená realita.

2 0
možnosti
Foto

Nářky na FB se množí a já, ač nejsem uživatel toho zařízení /nebo co to je/ o nich čtu téměř denně. A vždycky se ptám: Tak proč tam jste ? Proč se necháváte urážet a ponižovat někým anonymním, vy, zákazníci ? Ještě před deseti lety jsme FB neměli a nepotřebovali a najednou bez něj nemůžete žít ? Ale můžete ! To vy, uživatelé jste udělali FB úspěšným, mocným a bohatým. A zdá se, že také drzým a arogantním. Tak mu to dejte najevo a opusťte ho.

6 0
možnosti
VV

Take se tomu divim, stejne jako zdejsim zahranicnim dopisovatelkam ktere dsti ohen a siru na zeme kde ziji. Ale domu, kde je urcite vse lepsi se vratit nehodlaji.

1 0
možnosti
PP

P49a12v55e44l 38P68o54n71e91c

12. 9. 2018 15:32

Pro podobné případy není třeba chodit daleko. Cenzor iDnes odmazal v létě komentář upozorňující na zjevnou netoleranci některých účastníků Prague Pride. Žádost o vysvětlení zůstala bez odezvy doteď.

3 0
možnosti
VV

Netusim jak to tenkrat bylo, ale od te doby co jimuz nesefuje pan Dvorak se s odpovedi neobtezuji.

0 0
možnosti
DK

Nic si z toho nedělejte...mě vyhodili pro jedno slovo na den a byla to reakce na článek o Romovi či cikánovi..já nevím, jak s matkou přes 4 posudky lékařů obrali stát o 1 milion. Tak teď mě zajímá, zda to ten (X) s matkou uhradí státu...

2 0
možnosti
PD

P64e16t28r 47D26r48a61p76a77l

12. 9. 2018 14:19

bohužel, i když nakrásně vy sami FB používat nechcete, tak stejně se tomu nevyhnete...třeba když je vaše dítě součástí nějaké zájmové skupiny a všechny organizační záležitosti se řeší právě přes FB

3 0
možnosti
JM

Jednou mi FB dal 24 hodin, po druhý 3 dny, teď čekám kdy mi daj 30 dnů, protože já jinej nebudu, a pak mě smažou a budu mít svatej pokoj. Ale je fakt, že na některý lidi, třeba spolužáky ze školy ani jinej kontakt než na FB nemám. Ale přece se z toho neposeru. :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4632x
Fanatička do cestování, jídla, piva a všeho krásného na světě, se silným smyslem pro svobodu a skutečnou demokracii.

Seznam rubrik