Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SS

Vy jste se zrejme uz z te norske hysterie uplne pomatla......

0 0
možnosti
Foto

Téhle ubohosti karmu nedám... To srovnání je nehorázné.

2 0
možnosti
JD

J90a86n 12D58l14o97u41h33ý

27. 2. 2017 21:06

Jakože paní Michalákové fandím, tak tohle srovnání Vám kulhá na obě nohy. To už jste trošku přehnala.

1 1
možnosti
RM

Jen doplnim,nemyslim nic takoveho ty deti vyrvat z prostredi co znaji nasilim a dat je pani Michalakove.Jen je seznamit,ze zde maji dedu,tetu,pribuzne a nakonec i vlastni mamu. A ten kdo pise,ze je nekfy dobre se vzdat vlastni materske lasky tak asi nema deti.Nedokazala bych se jen divat,ze moje deti,po kterych touzim vychovava nekdo cizi.Nikdy bych se nevzdala.A zvlast ldyz bych vedela,ze jsem nevinna.

2 0
možnosti
JH

J10i69ř14í 43H25r44b58e30k

5. 3. 2017 10:35

Domnívám se, že Vaše fráze „kdo píše, že je někdy dobré se vzdát vlastní mateřské lásky tak asi nemá děti“ se týká mých příspěvků. Pokud se nemýlím, tak Vás chci upozornit, že:

- nikde jsem nepsal, že je „dobré vzdát se vlastní mateřské lásky“, psal jsem pouze, že může být v určitých případech v zájmu dítěte dobré, vzdát se společného žití s nimi.

- děti mám a myslím, že dobře vychované, projevují vřelou lásku ke mě i manželce. Vědí, že pro ně chceme to nejlepší, byť by to znamenalo i tělesné odloučení.

- „toužit po dětech“ nevnímám jako neoddělitelný projev lásky, naopak, může to v určitých případech působit jako čisté sobectví a opak skutečné lásky, která ve skutečnosti s ukojením vlastních tužeb nemá nic společného

- jestli jste vinná, nebo nevinná není pro život dítěte, kterému přejete doufám to nejlepší vůbec podstatné, to je podstatné pouze pro Vaše ego

Nicméně souhlasím s Vámi v tom, že by bylo dobré je seznámit s tím, že zde je jejich děda, příbuzní... i vlastní biologická matka. V probíraném případě to ale jestli jsem dobře pochopil vědí... rozhodně by jim to nemělo být zatajováno... je dost možné, že by se po nějaké době k matce sami vrátili...

0 0
možnosti
RM

Vsichni kdo souhlasi aby cesti chlapci,kteri byli ukradeni ti snad nemohou myslet ani vazne.Oni maji matku,kteera o ne stoji,maji zde v Cechach pribuzne,babicku,tetu,ktere nesmeji znat,to by se vam libilo stat se podobne veci vam ? Ja osobnr znam rodibu alkoholiku,kteri sve deti tyraji,nedaji jim najist,nemaji hracky,zazemi a nic takoveho a presto ty deti donedavna meli u sebe.Konecne jim je odebrali. A takova rodina neni jedina,znam jich povic.Takze vubec nic nepiste,ze je nutne nechat deti v klidu.Nechat je v klidu znamena je nechat ve lzi!!!!

4 0
možnosti
Foto

Srovnáváte nesrovnatelné. Petr Jašek jel do Súdanu dokumentovat pronásledování křesťanů. Proto byl tamnímu režimu nepohodlný. Dávat svědectví po porušování lidských práv - za účelem jejich nápravy není žádným porušení Súdánského práva a je v zájmu mezinárodního společenství.

Děti Michalákovy jsou bohužel zejména oběťmi vlastní matky. Nevěřím, že byly odebrány z rozmaru a jejich matka až po čase začala na případu exhibovat.

5 9
možnosti
JH

J52i44ř18í 52H95r88b77e59k

27. 2. 2017 10:09

Je velmi známé Šalamounovo rozhodnutí... když za ním přišly dvě ženy a každá tvrdila, že dítě je její, rozhodl naoko o rozpolcení dítěte. Falešná "matka", která preferovala své vlastnictví s tím byla srozuměna a pravá matka, která preferovala zájem dítěte vykřikla, že se ho raději vzdává.

Zde sice není zájem půlit tělo dětí, zato jejich duši (osvojení už probíhá příliš dlouho vzhledem k věku dětí a co si mohou či nemohou pamatovat; je otázkou pro psychologa, koho nyní reálně vnímají jako milujícího rodiče)... pravej rodič by měl být ochoten z lásky k dětem i potlačit své 'vlastnické právo'...

1 4
možnosti
DN

Tato kauza se vleče již mnoho let. V době kdy matka začala bojovat o své děti byla situace jiná a těžko si představit, že by správná matka v takovém okamžiku uvažovala způsobem - raději to v jejich zájmu nechám být. Teď je situace jiná a je na zváženou zda by navrácení dětí k matce dětem prospělo. Každopádně je v tomto případu tolik "ale", že je nutné, s ohledem na případné kauzy v budoucnu, toto pořádně prošetřit a nenechat to ležet.

6 1
možnosti
Foto

Asi je složité vysvětlovat, že pan Jašek konal tak, jak mu přikazuje jeho svědomí. On se tam nejel rekreovat, jako srovnávané dvě dívky, nejel tam ani pro kšeft, jako těch 5 magorů v Libanonu. Jel tam pomoci člověku v nouzi, tedy vpravdě misionářský čin. Nazvat jej troubou je silné kafe.

Možná byste změnila názor, pokud byste byla Súdánka a ten popálený člověk byl Váš syn.

16 4
možnosti
MS

Nazvat jej troubou je určitě silné kafe, ale na druhou stranu by pak neměl spoléhat na to, že jej ze šlamastiky vyseká stát (možná za dost vysokou cenu). Pokud se někdo rozhodne kvůli svým ideálům nést riziko, měl by případné následky taky snášet. To je něco podobného, jako když se dnes účastníci třetího odboje domáhají finančního odškodnění.

5 2
možnosti
JS

nějak nevidím to důležité, že by dětem šlo o život..

7 10
možnosti
VK

Zničený život dětí a celé rodiny.Kvůli nepodloženému udání učitelky MŠ.To se vám zdát pořádku?

9 2
možnosti
ZZ

já zase na rozdíl od kritiků myslím, že paní autorka má, na ženu velmi pragmatické uvažování

7 3
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4632x
Fanatička do cestování, jídla, piva a všeho krásného na světě, se silným smyslem pro svobodu a skutečnou demokracii.

Seznam rubrik