Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Fakt je asi ten, že byste sama nebyla ráda, kdyby Vám někdo přiřkl nějaký výrok, který jste neřekla, i kdybyste řekla pět jiných spornějších.

0 0
možnosti
Foto

Přestaňte už hloupě obhajovat neobhajitelné, zejména vršením dalších splašků a "argumentů" z nechápavosti.

7 8
možnosti
AT

Mlžíte a okecáváte, stejně jako jeho jeho fanatičtí přívrženci, kteří na jakoukoliv jeho kritiku odpovídají urážkami nebo trapným souslovím "pražská kavárna" a odváděním pozornosti jinam.

Předmětem sporu nebylo slovo fascinace ale jen a pouze neexistující výrok "Hitler je gentleman".

Texty, na které upozorňujete je nutné číst celé a v kontextu doby. Pak dostávají zveřejněné útržky trochu jiný význam, než se snažíte podsunout.

Samozřejmě lze s některými Zemanovými postoji a názory souhlasit. Nic to neměmí na tom, že v případu neexistujícího článku se zachoval hloupě, zbaběle, jako starý ješita. Vlastnosti, které vrcholnému státníkovi nesluší.

6 4
možnosti
Foto

Peroutkovy články je třeba číst celé, ne jen jednotlivé věty vytržené z kontextu. Pak se totiž snadno zjistí, že jeho texty říkají něco jiného, než Zeman tvrdí. Ovšem prezident potřeboval v proslovu uvést nějaká známá jména, takže sáhl po Peroutkovi, aniž by se obtěžoval s nějakými významovými nuancemi.

12 2
možnosti
Foto

Uvedl TŘI PŘÍKLADY!Nejen F.P. Toho si vybral záměrně, nikoli kvůli F.P., ale onomu spolku, který se jménem F.P. zaštitˇuje. Projděte si jména a jejich CV, i kdo spolek podporuje a financuje. Až na pár výjimek se jedná o ,,novodobé rádobyperotky", ve skutečnosti nájemné pisálky, které by F.P. nenachal ani vařit pro něj kávu. Samej ,,mistr ve flusu", který rád ,,leckdo slízne", na M.Z.Rv

6 8
možnosti

To je aspoň prezident. Promiňte za nepatrné odklonění od tématu, ale ČT to prý neuvedla:

http://www.liveleak.com/view?i=171_1455399136

0 6
možnosti
JL

Nejde o "lynč", nejde o "hon", jde o to, že prezident republiky v oficiálním projevu - ještě ke všemu na mezinárodním fóru - zcela zkreslil historii. Aby mohl doložit, že "inteligence" tváří v tvář Hitlerovi selhala, použil proti Peroutkovi dva argumenty - oba mylné. Takže soud je zcela v pořádku, je třeba se držet historických faktů. Peroutkovy výroky se mohou dnes jevit jako antisemitské, ale ony jen nejsou "politicky korektní", byly totiž použity ve zcel jiné době a jiném kontextu. Miloš Zeman se chová jako typický generál po bitvě - o situaci koncem 30.let nic neví, proč to tedy hodnotí tak NEBUBŘELE? A k těm židům: o holocaustu v roce 38 nikdo nevěděl, o německém antisemitismu ano. Konference byla o holocaustu.

7 3
možnosti
Foto

Křišťálová noc – Wikipedie listopad 1938

Nacistické Německo – Wikipedie - rasové zákony III.ŘÍŠE - 1935!!

Věděl či nevěděl o tomto F.P.?To byly totiž počátky tzv.holocaustu. Jen se jim tak tehdy neříkalo!!

4 2
možnosti
Foto

Nechápu, proč se snažíte to okecat mluvením o jiných věcech. Miloš Zeman prostě zalhal a zatvrzele odmítá se k tomu přiznat. Stačilo jenom říci krátce poté "omlouvám se, zmýlil jsem se" a dnes by žádná taková kauza neexistovala.

8 3
možnosti
JK

nelhal, ale zmýlil se, on věřil, podle všeho naprosto mylně, že výrok přisouzený Peroutkovi skutečně existuje; pak to samozřejmě není lhaní, ale omyl; souhlasím s tím, že by se měl omluvit s tím, že svá slova není schopen doložit;

6 0
možnosti
JM

Když Zemanovi odpustím jeho levicové smýšlení, což mi nedělá problém, tak jeho největší chybou v očích pisálků je nerespektování jejich přebujelého ega. Jakýkoliv nesouhlas s jejich hodnocením situace berou jako osobní útok. A teď jim Zeman sáhnul na modlu, Peroutka nahradil Fučíka a oni nesnesou, že mohl mít i chyby. Stejně, jako mají své chyby i pisálkové. ;-)

14 4
možnosti
Foto

Perfektní. Souhlas. Peroutka, Kaplický, Šípek a samozřejmě Velký Nekritizovatelný.

Ti všichni jsou hájeni.

4 2
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4632x
Fanatička do cestování, jídla, piva a všeho krásného na světě, se silným smyslem pro svobodu a skutečnou demokracii.

Seznam rubrik