Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je to skutečná zločinecká mafie, řízená  a podporovaná gaunery první třídy...

0 0
možnosti
Foto

Smutný příběh... Pokud by u toho byly i zdroje, byl by důvěryhodnější si myslím...

0 0
možnosti

A odkud cerpate ? Kde je original textu ?

0 0
možnosti

Stejně to popsal i dost známý bloger Ruščak, který v Norsku žije, dal tam i odkaz(y?) na norské noviny.

0 0
možnosti

Brave New World ...

0 0
možnosti
Foto

Dítě není majetkem státu. Není ani majetkem rodičů. Dítě ale patří k rodičům (mezi "patřit k" a být majetkem je morální rozdíl) a rodiče patří k dětem. Nelze je rozdělit stejně tak, jako nelze oddělit ryby od vody či blesk od hromu.

Má paní prostředky na výchovu dítěte? Nejspíš má. Chce dítě být u své mámy? Samozřejmě chce. Toto dává matce nejvyšší morální práva, která nějaký "stát" nebo "instituce" nemůže přebít žádným umělým zákonem. Prostě je to na zblití, lidé páchající taková zla by měli být tvrdě a nekomprimosně trestáni. Takové dva tři roky dítěte v de-facto vězení tomu děcku můžou kompletně odrovnat život, vnitřně ho zabít. Věznitele a všechny zodpovědné bych trestal nejspíš i trestem nejvyšším. Nebo mým oblíbením trestem pracovním -> 20 let v dolech/zemědělství/zametání chodníků -> většinu platu posílat jako čisté peníze poškozeným.

Morální kvality některých komunit jsou v tvrdém úpadku. Nežijeme v době zlaté ani v době stříbrné. Je s podivem, že v době, kdy materiálně není problém zajistit celou populaci Země, to stále nechápeme. Materiální zajištění by dalo rozkvět všem ostatním (zejména duševním a duchovním) činnostem. Člověk by čekal, že rozumných lidí bude v populaci taková velká většina, že amorální skutky se zkrátka stávat nebudou. Žel, není tomu tak.

4 0
možnosti

Třeba je to ta odvrácená stránka bohatství. Norsko, kdysi nedávno dost chudý stát rybářů, se díky ropě stalo bohatým. Ale obyvatelé jsou bohatí od státu, ne naopak. Ergo je stát hodným tatínkem (a dostatečně prachatým, aby mohl bujet a bujet a bujet...).

0 0
možnosti

Takovýhle blog by to chtělo náležitě ozdrojovat, protože jinak to zní jako blábol.

1 4
možnosti

Viz moje odpověď Simoně.

0 0
možnosti
Foto

Kdyby ji tím kladivem  umlátila,  tak byla v právu.  Nikdo totiž nemá právo brát matce její děti.  Základem lidské společnosti je to, že se brání proti násilí a je jedno, jestli toto násilí páše jednotlivec, nebo státní úředník na základě nějakých fašistických pravidel.

7 0
možnosti

P39e94t98r 48H60á31l29a

29. 9. 2015 16:28

Kdyby aspoň jeden rodič z 1000 vzal s sebou při obraně svých dětí do hrobu 5 pracovníků Barnevernu, ono by je to nakonec přešlo.

A právě proto nastěhování radikálů do Norska nepomůže, logicky, co udělá konfliktní člověk když mu úředník z Barnevernu unáší dítě? (Za)bije úředníka. A úředník to ví. Proto chodí převážně po dětech z rodin z bývalého východního bloku, protože jejich rodiče jsou naučení poslouchat systém. Ví, že nebezpečí zranění či smrti při únosu těchto dětí je řádově menší.

Dle mého názoru by ČR měla zařadit Barnevernet na seznam zločineckých organizací a když by náhodou nějaký neopatrný úředník zavítal do ČR, měli bychom ho soudit za obchodování s dětmi.

10 0
možnosti

Je potřeba o tom mluvit a psát. Poněvadž i u nás jsou lidé kteří by praktiky Barnevernu rádi zavedli i zde. Takoví lidé jako Dientsbier Šabatová a další neomarxisté. To je třeba mít na paměti a bojovat proti tomu.

25 0
možnosti

A pozice našeho státu k těmto zrůdnostem? No, bereme norskou ropu?!!

Za vším hledej ženu nebo prachy; a tady to budou prachy na obou stranách; jak u norské sociálky tak i v pozici našeho státu.

5 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4632x
Fanatička do cestování, jídla, piva a všeho krásného na světě, se silným smyslem pro svobodu a skutečnou demokracii.

Seznam rubrik