Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nemelo by se Cesko a jeji obcane spise venovat domacim problemum ? Nebo snad v CR zadne nejsou ?

1 0
možnosti
Foto

Stát je přeci fajn a myslí to s námi všemi dobře.

1 0
možnosti

P10e96t47r 68H76á73l34a

3. 6. 2015 13:52

Barnevernet je v Norsku asi stejně legální jako v Česku justiční mafie. Akorát není síla, která by je zastavila.

Ono je totiž pro řadového Nora daleko jednodušší se ujišťovat že to jistě není tak zlé, než ten problém řešit. Stejně jako si většina Čechů prostě nepřipustí, že naše soudy klidně odsoudí nevinného důkazu DNA navzdory.

1 0
možnosti

P70e38t71r 79H36á65l89a

3. 6. 2015 13:54

P.S. Nemyslím jen Nečesaného, v minulosti médii proběhly minimálně 2 případy znásilnění kdy odsoudili člověka navzdory tomu, že ho vyloučil test DNA ze spermatu.

2 0
možnosti

Norsko má jakousi organizaci, která dle mínění někoho je teroristická či nějaká jiná s obdobným přívlastkem. Já absolutně nehodlám s nikým diskutovat, zda má pravdu  či nikoli. To je výsostnou věcí Norníků, aby posoudili, zda je tato organizace a její činnost v souladu s jejich zákony, či nikoliv. Norsko je suverénním státem a navíc není v EU. Mou povinností je respektovat jeho zákony a nikoliv jim do toho pindat.  Pokud se mi jejich zákony nelíbí, tak tam jednoduše nemohu jet.  Že to asi nebude tak hrozné svědčí fakt, že norské rodiny s dětmi nežádají o azyl v EU nebo někde jinde. Ba naopak spíše čtu, že mají spíš problémy s rostoucím počtem imigrantů. Myslím si, že bychom si měli zamést před vlastním prahem.  Legislativních zmetků ve sbírce zákonů máme více než dost.

2 5
možnosti

Jasně. Co my máme co kecat do toho, jestli SS a Waffen SS a Ahnenerbe a SA a Lebensborn atd. byly zločinecké organizace nebo ne. To je výlučně věc Němců.

11 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS